metalurgie, electrozii de grafit,grafit măcinat,metalele neferoase,aluminiu,nichel,cositor,plumb
comerţul intern şi internaţionalActualitate

|
Actualitate

Suntem o organizaţie puternică şi plină de inovaţii, de aceia nu ne ferim să folosim cele mai moderne cunoştinţe tehnologice.

Decizii faţă de punere în practică a soluţiilor concrete le precedăm cu o analiză atentă executată de o persoană/departament în cadrul firmei noastre, eventual ne folosim de sursele externe (Outsourcing). La întreprinderea acţiunilor de dezvoltare ne ghidăm după binele Clienţilor noştrii, a căror satisfacţia din colaborare cu noi este cheia succesului nostru.

Mulţi clienţi din ţară şi din străinătăte au avut încredere în noi şi pentru ei "creştem" în continuu îmogăţiind oferta noastră comercială, pentru ei dezvoltăm canalele de distribuţie şi comunicare. Un contact stabil cu clienţii noştri este foarte important pentru noi deci am introdus şi noutăţi în domeniulteleinformaticii (VOIP), e-business si administrării cunoştinţelor (Content Management, Knowledge Management), micşorând costuri, diversificând canalele de comunicare câştigând concomitent în calitatea contactului.

De pe o zi pe altă suntem mai aproape de Clienţii noştri şi nevoile lor, din ce în ce mai flexibili şi fiabili.

Contractanţilor noştrii, atât actuali cât şi celor viitori, dedicăm acest site care, credem, va avea partea lui în realizarea scopurilor noastre comune în afaceri.
Vezi şiMerolex-GS S.r.l.

Św. Huberta 68
35-212 Rzeszów
Polska
Tel: +48 17 855 20 11
Fax: +48 17 855 20 22


info@merolex.com

Dacă ai orice fel de sugestii sau întrebări legate de firma noastră sau servicii nu ezita să scrii la info@merolex.com
© 2006. Merolex-GS S.r.l. Toate drepturi rezervate