metalurgie, electrozii de grafit,grafit măcinat,metalele neferoase,aluminiu,nichel,cositor,plumb
comerţul intern şi internaţional
Carieră
Cultură


Firma noastră este caracterizată de o experienţă de mai mulţi ani în comerţ exterior. Profesionalismul este modul nostru de lucru al cărui indiciu principal este satisfacţia şi încredere contractanţilor noştri.

Încredere este principală caracteristică care ne permite să avem o colaborare de mulţi ani cu cei mai exigenţi parteneri de afaceri.

Corectitudinea este bază succesului nostru. Suntem prezenţi pe piaţă poloneză şi internaţională din anul 1994. Conştiinciozitate şi onestitate la realizarea sărcinilor încredinţate crează un mediu de lucru extrem de prielnic şi demn de încredere.

Informăm, negociem - clar, concret şi complex. Nu lăsăm loc pt. neînţelegeri, de aceea conlucrare cu noi este o plăcere. Ne plac situaţii surprinzătoare şi provocări iar drumul nostru către compromis este dialogul. Principiul nostru este - "mai bine să vorbeşti cu cineva decât despre cineva". Oferim sprijin clienţilor noştri şi înţelegând nevoile lor găsim soluţii pt. problemele care apar.

Ne cărăcterizează inventivitate în acţiune. Tot timpul analizăm situaţii şi în mod constant cautăm cele mai bune soluţii. Punem în practică cele mai noi soluţii tehnice, că în final serviciile noastre să câştige recunoaşterea clienţilor noştri. Facem mai atractive formele serviciilor noastre, facem mai bogat sortimentul produselor oferite, creştem viteză de acţiune minimalizând costuri activităţiilor noastre.
Vezi şi


Dacă ai orice fel de sugestii sau întrebări legate de firma noastră sau servicii nu ezita să scrii la info@merolex.com
© 2006. Merolex-GS S.r.l. Toate drepturi rezervate